phone mobile mobile pin heart heart user user Üdvözöljük az ITAKA Flag of Belarus airplane CB5DFB7F-C92F-41CB-9FB1-916D616FF3EC E0FBD33F-841B-452B-BF16-225B7D943904
Keresési Eredmények Görögország ZakynthosHotel Chryssi Akti

Ajánlat előnyei

  • Közvetlenül a tengerparton
  • Ingyenes napágyak és napernyők a kertben

Hotel Chryssi Akti Kód: ZTH4CHR

227 769PLN
Dorośli: 2 reggeli Hé 2024.09.16 – Hé 09.23
Itaka

Hotel Chryssi Akti

Kód: ZTH4CHR
Leírás
Argassi
A kisebb, kategóriáján belül egyszerűbb szálloda vonzó helyen, közvetlenül a homokos tengerparton található, körülbelül 500 méterre Argassi nyüzsgő üdülőhely központjától. Bevásárlási és szórakozási lehetőségek kb. 200 m-re a szállodától (üzletek, tavernák, éttermek, autókölcsönző, hagyományos piacok ...), kb. 6 km-re a repülőtértől.
Kis homokos strand, közvetlenül a szálloda alatt, megközelíthető a szálloda teraszáról néhány lépcsőn, ingyenes napágyakkal és napernyőkkel.
Előcsarnok, recepció, étterem, bár tengerre néző terasszal, ingyenes WiFi, terasz medencével; ingyenes napágyak és napernyők.
A pótágyazható standard kétágyas szobák egyszerűen berendezettek, saját fürdőszobával  WC), légkondicionálóval (térítés ellenében, kb. 9 EUR/nap), SAT/TV-vel, hűtőszekrénnyel, telefonnal, erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek.
Reggeli
Terasz medencével a szomszéd szállodában
Közvetlen repülőjárat Budapestről Zakinthoszra a Smartwings légitársaság járatán. Poggyászinformáció: Smartwings járat: feladható poggyász max. 23 kg/fő (1 db), fedélzeti poggyász max. 8 kg/fő (1 db)
Az ár tartalmazza: A repülőjegyet, adókat és illetékeket, a repülőtéri transzfert a hotelbe és vissza, a szállást a szerződés szerinti éjszakára a megadott ellátással, a helyi magyar nyelvű asszisztenciát
Külön fizetendő: a személyes kiadások, a térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások, a fakultatív kirándulások díja
Görögországba történő beutazáshoz érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges, melynek az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie!

VárosArgassi
ElhelyezkedésA kisebb, kategóriáján belül egyszerűbb szálloda vonzó helyen, közvetlenül a homokos tengerparton található, körülbelül 500 méterre Argassi nyüzsgő üdülőhely központjától. Bevásárlási és szórakozási lehetőségek kb. 200 m-re a szállodától (üzletek, tavernák, éttermek, autókölcsönző, hagyományos piacok ...), kb. 6 km-re a repülőtértől.
TengerpartKis homokos strand, közvetlenül a szálloda alatt, megközelíthető a szálloda teraszáról néhány lépcsőn, ingyenes napágyakkal és napernyőkkel.
SzolgáltatásokElőcsarnok, recepció, étterem, bár tengerre néző terasszal, ingyenes WiFi, terasz medencével; ingyenes napágyak és napernyők.
SzállásA pótágyazható standard kétágyas szobák egyszerűen berendezettek, saját fürdőszobával  WC), légkondicionálóval (térítés ellenében, kb. 9 EUR/nap), SAT/TV-vel, hűtőszekrénnyel, telefonnal, erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek.
EllátásReggeli
Sport és szórakozásTerasz medencével a szomszéd szállodában
ÚtitervKözvetlen repülőjárat Budapestről Zakinthoszra a Smartwings légitársaság járatán. Poggyászinformáció: Smartwings járat: feladható poggyász max. 23 kg/fő (1 db), fedélzeti poggyász max. 8 kg/fő (1 db)
Az ár tartalmazzaAz ár tartalmazza: A repülőjegyet, adókat és illetékeket, a repülőtéri transzfert a hotelbe és vissza, a szállást a szerződés szerinti éjszakára a megadott ellátással, a helyi magyar nyelvű asszisztenciát
Külön fizetendő: a személyes kiadások, a térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások, a fakultatív kirándulások díja
InformációGörögországba történő beutazáshoz érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges, melynek az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie!
Választható kirándulások a helyszínen

Ajánlat részletei

Az Ön által választott utazások

Hotel Chryssi Akti

változtassa meg a nyaralása részleteit
  • Own transport
Választ
330 090 Huf
Megtakaritás: 102 321 HUF
Felnőtt ár
227 769huf
Teljes összege Ellenőrizze az árat 455 538 huf Összesen
Megtakaritás 102 321 HUF
  • Kérj ajánlatot
  • callcenter.tel_pl
  • +36 1 7003390
  • Nyitvatartási idő H-P 9:00-17:00
arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter