phone mobile mobile pin heart heart user user Üdvözöljük az ITAKA Flag of Belarus airplane CB5DFB7F-C92F-41CB-9FB1-916D616FF3EC E0FBD33F-841B-452B-BF16-225B7D943904
SzabályzatHasznos dokumentumok

HASZNOS TUDNIVALÓK 2024


pdf, 231 KB
 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2024 - ELŐFOGLALÁS


pdf, 105 KB
 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2023


pdf, 93 KB
 

EUB Utasbiztosítási Termékismertető


pdf, 1766 KB
 

EUB Útlemondási (storno) biztosítás Termékismertető


pdf, 1766 KB
 

EUB Utasbiztosítási Feltételek


pdf, 487 KB

EUB Ügyféltájékoztató


pdf, 1283 KB

EUB Útlemondási Biztosítási Feltételek


pdf, 195 KB
 

EUB Utasbiztosítás szolgáltatás és díjtáblázat


pdf, 246 KB
 

SMARTWING ÜZLETSZABÁLYZAT


pdf, 1 527 KB
 


To open this file you will need Acrobat Reader, which can be downloaded free of charge here: Adobe.

Jogi korlátozások

 

A www.itaka.hu weboldal az alábbiakban ismertetett feltételekkel, valamint a szerzői jogok dokumentumban foglalt további fenntartásokkal áll rendelkezésre.

A www.itaka.hu weboldal abban az állapotban érhető el, ahogyan a felhasználó a szerverről megkapja. A weboldal tulajdonosa, az ITAKA Hungary nem vállal garanciát a weboldal elérhetőségére vonatkozóan, amely bármikor korlátozható vagy blokkolható a felhasználó értesítése nélkül.

Minden erőfeszítésünk ellenére nem garantáljuk, hogy a honlapunkon található információk és árak hiba- és tévedésmentesek, ami nem képezheti kártérítési igények alapját.

Az ITAKA Hungary fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a weboldal tartalmát a korábban elérhető oldalak kikapcsolásával és új oldalak bekapcsolásával. Az ITAKA Hungary nem vállal felelősséget a www.itaka.hu weboldal böngészése közben bekövetkező káreseményekért. Továbbá, a weboldal teljes tartalma tájékoztató jellegű, és nem tekinthető a Polgári Törvénykönyv értelmében vett ajánlatnak.

A www.itaka.hu weboldal funkcionalitásának javítása érdekében előfordulhat, hogy a honlapon hipertext-hivatkozásokat tesznek közzé harmadik felek internetes forrásaira. Ebben az esetben a felhasználónak el kell olvasnia és meg kell értenie az ezekre az oldalakra vonatkozó jogi korlátozásokat.

A térképen szereplő szállodák elhelyezkedése hozzávetőleges. Az ITAKA Utazási Iroda nem felelős a szállodák pontos helyének meghatározásáért.
A tartalom bármilyen fordítása angol nyelvről magyarra csak a könnyebbség kedvéért készült, és az Ügyfél elfogadja, hogy a lefordított változat és az Eredeti megállapodás közötti ellentmondás esetén az Eredeti megállapodás az irányadó. ("Eredeti megállapodás"). 
A "Jogi korlátozások", az "Adatvédelmi szabályzat" és a "Szerzői jogok" tartalma bármikor változhat a felhasználó értesítése nélkül.
arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter