phone mobile mobile pin heart heart user user Üdvözöljük az ITAKA Flag of Belarus airplane CB5DFB7F-C92F-41CB-9FB1-916D616FF3EC E0FBD33F-841B-452B-BF16-225B7D943904
Hogyan foglaljon?Foglalás lépésről lépésre

Foglalás lépésről lépésre

Megtaláltad álmaid nyaralását? Foglald le könnyedén az interneten keresztül! Gyors és biztonságos, és még csak otthonról sem kell kimozdulnod. Nem hiszed? Nézd csak milyen egyszerű!
Amikor a "Foglalás" gombra kattintasz (ez minden ajánlatnál megtalálható), egy biztonságos foglalási folyamat veszi kezdetét. A folyamat minden egyes lépésénél tájékoztatást ad az aktuális teendőkről.

Első lépés - Add meg az utazó vagy utazók adatait


Itt kell megadni az utazás valamennyi résztvevőjének keresztnevét, vezetéknevét és születési dátumát.
Ne feledd: a jobb oldalon a kiválasztott ajánlatra vonatkozó információkat, illetve az árra vonatkozó részletes információkat továbbra is megtalálod

Második lépés - A foglaló adatai


Ennél a lépésnél kell megadni az utazást foglaló személy részletes adatait - név, vezetéknév, cím, irányítószám, város, kapcsolattartó telefonszáma és e-mail cím.

Ne feledd: fusd át a végén az adatokat, hogy mindent helyesen adtál-e meg!

Harmadik lépés - A részletek összefoglalása


Itt láthatod a kiválasztott nyaralásra vonatkozó információkat, valamint a résztvevők és a foglaló adatait. Fontos, hogy ellenőrizd, hogy minden rendben van-e, minden adat helyes! Ha igen, erősítsd meg a következő lépéshez.  
Ne feledd: a megadott adatokat szerkesztheted!

Negyedik lépés - Fizetés és kiegészítő szolgáltatások


Ennél a pontnál olyan kiegészítő, kényelmi szolgáltatásokat foglalhatsz, mint például a reptéri parkolás vagy biztosítás.
Erősítsd meg az Általános Szerződési Feltételeket, az Adatkezelési nyilatkozatot és a Hasznos dokumentumokat, illetve a Biztosítási feltételek elolvasását. Lehetőség van a hírlevélre való feliratkozásra is, hogy mindig megkapd a legjobb üdülési ajánlatokat és utazási érdekességeket. Ezek után már csak le kell foglalnod az utazást!

A foglalásról visszaigazolást fogsz kapni, a foglalásiszámmal és a letölthető dokumentumokkal együtt. A foglalás visszaigazolását a megadott e-mail címedre is elküldjük.

Ne feledd: a megadott határidőn belüli fizetés után, küldj egy megerősítést a következő e-mail címre: [email protected]! A fizetés elmaradása a foglalás törlését eredményezheti.

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter